Узагальнена функція Струве - Вірченко, Н.О.; Овчаренко, О.В. (Доповіді НАН України, 2018)
Запроваджено нове узагальнення функції Струве, встановлено її зв'язок з спеціальними функціями (виродженою гіпергеометричною функцією, функціями Бесселя), подано приклади застосування до обчислення інтегралів, відсутніх у науковій та довідковій літературі. Введено новое обобщение функции Струве, представлена ее связь со специальными функциями (вырожденной гипергеометрической функцией, функциями Бесселя), приведены примеры применения к вычислению интегралов, отсутствующих в научной и справочной литературе. The new generalization of the Struve function is introduced, its connection with the confluent hypergeometric function ₁F₂ and with the Bessel function Iν₊₁(z) is given. The examples of applications of the generalized Struve function are given.