Нелокальна багатоточкова за часом задача для одного класу еволюційних сингулярних рівнянь - Городецький, В.В.; Мартинюк, О.В. (Доповіді НАН України, 2018)
Встановлено розв’язність нелокальної багатоточкової за часом задачі для еволюційних рівнянь із псевдобесселевими операторами нескінченного порядку з початковою умовою, яка є елементом простору узагальнених функцій типу розподілів у випадку, коли нелокальна багатоточкова умова містить псевдобесселеві
оператори. Установлена разрешимость нелокальной многоточечной по времени задачи для эволюционных уравнений
с псевдобесселевыми операторами бесконечного порядка с начальным условием, являющимся элементом
пространства обобщенных функций типа распределений в случае, когда нелокальное многоточечное условие содержит псевдобесселевые операторы. The solvability of a nonlocal problem multipoint by time for evolutionary equations with pseudo-Bessel
infinite-order
operators with an initial condition that is an element of the space of generalized functions of the
dis tribution type is established in the case where the nonlocal multipoint condition contains pseudo-Bessel
operators.