2b-анізотропні простори Хермандера в циліндричних областях - Лось, В.М. (Доповіді НАН України, 2018)
Вводиться клас 2b-анізотропних гільбертових просторів Хермандера в циліндричній області. Ці простори
отримуються інтерполяцією з функціональним параметром пар анізотропних просторів Соболєва. Отримано нову умову неперервності розподілів з введених просторів разом з узагальненими частинними похідними до певного порядку. Вводится класс 2b-анизотропных гильбертовых пространств Хермандера в цилиндрической области. Эти
пространства получаются интерполяцией с функциональным параметром пар анизотропных пространств
Соболева. Получено новое условие непрерывности распределений из введенных просторанств вместе с
обобщенными частными производными до некоторого порядка. We introduce a class of 2b-anisotropic inner product Hörmander spaces in a cylindrical domain. These spaces are
obtained by the interpolation with a function parameter between anisotropic Sobolev spaces. A new condition for
the continuity of distributions from the introduced spaces together with generalized partial derivatives up to
some order is obtained.