Про деякі узагальнення пронормальних підгруп - Пипка, О.О. (Доповіді НАН України, 2018)
Знайдено будову деяких нескінченних груп, циклічні підгрупи яких є GNA-підгрупами (монопронормальними підгрупами). Найдено строение некоторых бесконечных групп, циклические подгруппы которых являются GNA-подгруппами (монопронормальными подгруппами). Some infinite groups, whose cyclic subgroups are GNA-subgroups (monopronormal subgroups), are discribed.