Кінолітература. Василь Симоненко: “Бенкет небіжчиків” - Ткаченко, Д. (Слово і Час, 2010)
У статті розглянуто мистецькі домінанти кінолітератури та незавершений сценарій Василя Симоненка
під кутом зору зорієнтованості тексту на екранне втілення. The paper analyses the artistic dominants of cinema literature as well as of an unfi nished screenplay by
Vasyl Symonenko which is examined here from the standpoint of its immanent cinematic adaptability. В статье рассмотрены художественные доминанты
кинолитературы и незавершенный сценарий Василя
Симоненко с точки зрения ориентированности текста на
экранное воплощение.