Мовний експеримент у зоровіршуванні (переважно в шахопоезії та паліндромії) - Дунь, Н. (Слово і Час, 2010)
У статті розглядаються мовні експерименти в царині української візуальної поезії, переважно на
прикладах шахопоезії та паліндромії. The article discusses linguistic experiments in the realm of Ukrainian visual poetry, paying most attention
to chess and palindrome poetry. В статье рассматриваются языковые эксперименты в
области украинской визуальной поэзии, преимущественно
на примере шахматной поэзии и палиндромии.