Епістолярний діалог Володимира Винниченка з Розалією Ліфшиць (1911–1918) (продовження) (Слово і Час, 2010)
Підготовка текстів і примітки Надії Миронець.
Початок дивіться: СіЧ. – 2007. – №№9,10; 2008. –№№ 1,3,6-8; 2009. – №№ 2,4,6,12.