Феномен Мар’яна Крушельницького на тлі нової історії - Хазіна, І. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Танюк Лесь. Мар’ян Крушельницький: Школа образного перевтілення,
заповідана Лесем Курбасом. – К.: Либідь, 2007. – 360 с.