Монографія про визначного полеміста - Ткачук, Р. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Бабич Сергій. Творчість Мелетія Смотрицького у контексті раннього
українського бароко: Монографія [у надзаг.: Львівська медієвістика. –
Вип.2] / За ред. проф. Богдани Криси. – Львів: Свічадо, 2009. – 180 с;
ISBN 978-966-395-248-2.