У пошуках нової епічності - Баган, О. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Васьків М. С. Романні форми в українській літературі
1920–30-х років: Монографія. – Кам’янець-Подільський:
ПП Буйницький О. А., 2009. – 325 с.