Прислухання до понятійних ритмів: перша всеукраїнська віршознавча конференція - Левицький, В. (Слово і Час, 2010)
21 вересня 2009 року в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася всеукраїнська наукова конференція “Українське віршознавство ХХ – поч. ХХІ століть. Здобутки і перспективи розвитку”.