Наші презентації (Слово і Час, 2010)
Всесвіт. – 2009. – №9–10; Українська літературна газета. – 2009. – № 1 (9 жовтня); Людмила Дударенко. Поетична Київська школа: ідейні та естетичні параметри; Кур’єр Кривбасу. – 2009. –№ 240-241 (листопад-грудень); Камінчук Ольга. Художній дискурс української поезії кінця ХІХ – початку ХХ ст.: Монографія; Микола Кодак. Огром Євгена Плужника-поета: Монографія.