До 60-річчя академіка НАН України ВИШНЕВСЬКОГО ВАЛЕНТИНА ПАВЛОВИЧА (Економіка промисловості, 2018)
8 червня виповнилося 60 років від дня народження видатного вченого-економіста академіка НАН України, доктора економічних наук, професора Валентина Павловича Вишневського.