Энантиосемия в экономической терминологии - Сахнова, О.И. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
В статье описано явление энантиосемии, его трактовка разными исследователями и различные термины, использующиеся для обозначения данного явления. Также рассмотрена энантиосемия в английской экономической терминологии в аспекте её территориально-национальной референтности. В статті описано явище енантіосемії, його трактовка різними дослідниками та різні терміни, які використовуються для позначення цього явища. Також розглянута енантіосемія в англійській економічній термінології в аспекті її територіально-національної референтності. The phenomenon of enantiosemy, its understanding by different researchers and various terms for its designation are described in the article. The analysis of enantiosemy is conducted on the basis of the English economic terminology with respect to its territorial and national reference.