Разработка и совершенствование оборудования для определения главных напряжений в массиве горных пород методом локального гидроразрыва - Перепелица, В.Г.; Кулинич, В.С.; Шматовский, Л.Д.; Попов, В.Н.; Кулинич, С.В. (Геотехнічна механіка, 2005)
Наведено результати розробки та удосконалення обладнання для визначення головних напружень локальним гідророзривом в масиві гірських порід The work presents results of designing and improving equipment used for determining values and directions of principle acting stresses by way of local hydraulic break of rocks in deep mines