Отбойка горных пород утилизируемыми взрывчатыми материалами в сложных горногеологических условиях - Коновал, В.Н. (Геотехнічна механіка, 2005)
Доведена доцільність і обґрунтованість використовування конверсійних матеріалів типу балістітних порохів і штатних ВР при видобутку корисних копалин. The expediency and justification of conversion stuffs usage such as ballistic powders and nominal explosives are proved at production of non-mining mineral deposits.