Анализ способов повышения эффективности работы гидротранспортных систем - Семененко, Е.В.; Никифорова, Н.А. (Геотехнічна механіка, 2005)
Приведено результати аналізу можливості зниження гідравлічного ухилу під час плину гідросуміші за рахунок введення в пульпу розчинів гідродинамічно активних додатків. The analysis results of possibility of hydraulic slope derating when hydraulic liquid moving owing hydrodynamically active agent insertion into the pulp are adduced.