Исследование процесса термохимической деструкции изношенных автомобильных шин в среде отработанных жидких углеводородов как способа их переработки - Беляков, В.Н.; Рыжов, Г.А.; Полоз, А.Ю. (Геотехнічна механіка, 2005)
Приведено результати лабораторних експериментальних досліджень по визначенню основних параметрів процесу термохімічного впливу в середовищі відпрацьованих рідких вуглеводнів на гумові складові зношених автомобільних шин. There are results of laboratory experimental researches by definition of key parameters process of thermochemical influence in the environment of the fulfilled liquid hydrocarbons on rubber components of the worn out automobile trunks are resulted.