Исследование основных показателей коллекторских свойств, влияющих на метаноносность песчаников - Шкуро, Л.Л. (Геотехнічна механіка, 2005)
В роботі приведені результати досліджень абсолютної, відкритої, ефективної пористості та газопроникливості, які є основними показниками колекторських властивостей, що впливають на метаноносність пісковиків In work there are the resulted results of researches of indexes of absolute, opened, effective porosity and gas-penetrability, which largely influence on methanogenetic sandstones.