Про методологічні проблеми викладання російської літератури у вищих навчальних закладах України - Козлик, І. (Слово і Час, 2010)
Стаття присвячена розгляду основних методологічних параметрів викладання російської літератури
у вищих навчальних закладах України. The paper explores the major methodological parameters of teaching Russian Literature in Ukrainian high
schools. Статья посвящена рассмотрению основных
методологических параметров преподавания русской
литературы в вузах Украины.