Повернення до Арістотеля - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Штейнбук Ф.М. Тілесність – мімезис – аналіз (Тілесно-міметичний метод
аналізу художніх творів). – К.: Знання України, 2009. – 215 с.