Еволюція концепції корпоративної соціальної відповідальності в контексті зміни пріоритетів ведення бізнесу - Березюк, К.М. (Управління економікою: теорія та практика, 2017)
У статті розглянуто історичні етапи розвитку концепції корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Проаналізовано особливості модифікації піраміди Керолла в процесі зміни соціально-економічних умов господарювання. Визначено сучасні тенденції в теорії та практиці корпоративної соціальної відповідальності. В статье рассмотрены исторические этапы развития концепции корпоративной социальной ответственности (КСО). Проанализированы особенности модификации пирамиды Кэролла в процессе изменения социально-экономических условий хозяйствования. Исследованы современные тенденции в теории и практике корпоративной социальной ответственности. The article analyzes the historical stages of the development of the corporate social responsibility concept. The peculiarities of Carol's pyramid modification in the process of changing socio-economic conditions were depicted. Modern trends in the theory and practice of corporate social responsibility were highlighted.