Ємнісні сенсори биття вала гідрогенератора з активним електродом у формі фрагмента бічної поверхні циліндра - Левицький, А.С. (Гідроенергетика України, 2012)
Запропоновано та досліджено ємнісні сенсори радіального биття циліндричних поверхонь валів потужних гідрогенераторів, у яких активний електрод виконаний у формі фрагмента бічної поверхні циліндра, обмеженої круглим та прямокутним контуром. Визначено функції перетворення сенсорів.