Тепловізійна діагностика гідрогенератора-двигуна типу СВО 1255/255-40 пускового блока Дністровської ГАЕС - Жук, А.П.; Горенчук, А.О.; Жук, І.А. (Гідроенергетика України, 2012)
Проаналізовано переваги і недоліки тепловізійного контролю на основі прикладу використання даного обладнання при виявленні дефектів на генераторі-двигуні № 1 Дністровської ГАЕС