Еколого-гідрологічне обґрунтування розвитку та реконструкції малих ГЕС в Україні (на прикладі р. Південний Буг) - Яцик, А.В. (Гідроенергетика України, 2012)
Доклад на 24-ой Международной научно-технической конференции "Основные направления обновления Энергетической стратегии до 2030 г." 21 сентября 2012 р.. м. Київ )