Особливості законодавчого регулювання та експертизи безпеки гребель ГЕС - Стефанишин, Д.В.; Бенатов, Д.Е. (Гідроенергетика України, 2012)
Проаналізовано особливості законодавчого регулювання та експертизи безпеки гребель з врахуванням міжнародного досвіду та обґрунтовано впровадження відповідних процедур в гідроенергетичній галузі України