Про черговий форум міжнародної комісії з великих гребель (ICOLD/CIGB) - Карамушка, О.М. (Гідроенергетика України, 2012)
На початку червня 2012 р. у японському місті Кіото відбулись 80-і щорічні загальні збори членів Міжнародної комісії з великих гребель та 24-й Конгрес цієї організації, що про водиться один раз на 3 роки.