Про один підхід до оцінки стану земляної греблі, що перебуває в постійній експлуатації, за даними регулярних п’єзометричних спостережень - Стефанишин, Д.В. (Гідроенергетика України, 2012)
Пропонується новий підхід до оцінки стану земляної греблі, що перебуває в постійній експлуатації, за даними регулярних п'єзометричних спостережень фільтрації на основі аналізу еволюцій модельних значень контрольних діагностичних параметрів.