Наукове супроводження коригування параметрів дамб верхньої водойми Дністровської ГАЕС під час будівництва - Гурин, В.А.; Рябенко, О.А.; Тимощук, В.С.; Чернобиль, О.Є. (Гідроенергетика України, 2012)
Розглядаються особливості сучасного етапу будівництва Дністровської ГАЕС. Здійснюється порівняння з найпотужнішими подібними станціями світу. Робиться висновок про необхідність здійснення наукового супроводження будівництва таких унікальних об'єктів.