Асинхронні генератори піко- і мікро-ГЕС - Мазуренко, Л.I.; Джура, О.В.; Диннік, Л.М. (Гідроенергетика України, 2013)
Розглянуто особливості регулювання і ряд схемних рішень асинхронних генераторів, що можуть бути використані при створенні піко та мікрогідроелектростанцій.