Вітаємо з 60-річним ювілеєм Юрія Миколайовича БОНДАРЕНКА! (Гідроенергетика України, 2013)
17 червня 2013 року виповнилось 60 років від дня народження Юрія Миколайовича Бондаренка, відомого енергетика, генерального директора Консорціуму "Науково*виробничого об'єднання "Укргідроенергобуд".