Безпечна експлуатація гідротехнічних споруд гідроелектростанцій України на сучасному етапі - Поташник, С.І.; Карамушка, О.М. (Гідроенергетика України, 2013)
Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне