Перспективи використання геоінформаційних технологій в завданнях забезпечення надійності й безпеки гідроенергетичних об’єктів - Стефанишин, Д.В.; Корбутяк, В.М.; Трофимчук, О.М. (Гідроенергетика України, 2013)
Показано актуальність та розглянуто перспективні напрямки використання сучасних геоінформаційних технологій в завданнях забезпечення надійності й безпеки гідроенергети-чних об'єктів (ГЕС і ГАЕС).
Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне