Мала гідроенергетика та її розвиток в Україні - Нікіторович, О.В.; Житник, В.Г. (Гідроенергетика України, 2013)
Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне