Волоконнооптичні сенсори для регулювально-запірної арматури АЕС - Монастирський, З.Я.; Левицький, А.С.; Кромпляс, Б.А. (Гідроенергетика України, 2013)
Розглянуто варіанти побудови контрольно вимірювальної апаратури на основі волоконно-оптичних сенсорів для регулювально запірної арматури трубопроводів АЕС, яка може функціонувати в гермозоні реакторів.