Реконструкція енергетичного обладнання як спосіб підвищення ефективності експлуатації обладнання ГЕС - Харченко, Г.О. (Гідроенергетика України, 2014)
Стаття покликана показати економічну доцільність реконструкції основного обладнання на прикладі Канівської ГЕС та економічні переваги її над подовженням експлуатації морально та фізично застарілого обладнання.