Поиск инновационных источников энергии в гидросреде - Кононенко, Н.А.; Веклич, В.В. (Гідроенергетика України, 2014)
Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне.