Науковий супровід ремонтних робіт на гідроенергетичних об’єктах із застосуванням сучасних інноваційних матеріалів - Хлапук, М.М.; Шинкарук, Л.А.; Безусяк, О.В.; Ясінська, Л.Р. (Гідроенергетика України, 2014)
Наведено результати досліджень адгезії ремонтних сумішей, використаних для відновлення внутрішнього облицювання відвідних водогонів на Дністровській ГАЕС та стану деформаційного шва будівлі Тишрінської ГЕС в Сирії. Підтверджено ефективність та обґрунтовано доцільність використання сучасних композиційних матеріалів для виконання ремонтних гідроізоляційних робіт. Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне.