Раціональний режим роботи та експлуатація насосних станцій - Євреєнко, Ю.П. (Гідроенергетика України, 2014)
Проведено аналіз роботи насосних станцій із сифонними водовипусками та наведені рекомендації стосовно підвищення їх роботоздатності гідравлічними пристроями на гілках сифона Доповідь на VI МІжнародній конференції "Світові тенденції та перспективи розвитку гідроенергетики України" (14—15 березня 2013 р., Україна, м. Рівне.