Гідроенергетика в оновленій енергетичній стратегії України до 2030 року - Дубовський, С.В.; Федоренко, Г.М.; Остапчук, Л.Б.; Дубiк, Г.O. (Гідроенергетика України, 2014)
У статті розглянуто основні положення оновленої енергетичної стратегії України до 2030 року в галузі гідроенергетики, яка затверджена Кабінетом міністрів України 24 липня 2013 року та опублікована 29 січня 2014 року. Проаналызовано необхідні заходи для її реалізації, враховуючи підвищення ефективності та рівня безпеки гідроенергетичних об'єктів країни.