Управління технічним станом генеруючого обладнання — необхідна умова ефективного розвитку електроенергетики - Федоренко, Г.М.; Кенсицький, О.Г. (Гідроенергетика України, 2014)
Розглянуто основні положення технології управління технічним станом генеруючого обладнання електростанцій. Обґрунтовані необхідні умови її успішного функціонування в сучасних умовах.