Моделювання та ідентифікація дефектів короткозамкненої обмотки ротора асинхронних електродвигунів - Титко, О.І.; Гуторова, М.С. (Гідроенергетика України, 2014)
Проведено моделювання електромагнітних процесів в АД при зародженні і розвитку дефектів короткозамкненої обмотки ротора. Запропоновано науково обґрунтовані чутливі діагностичні параметри, застосування яких реалізує електромагнітний спосіб ідентифікації дефектів у короткозамкненій обмотці ротора АД.