Епістолярний діалог Володимира Винниченка з Розалією Ліфшиць (1916) (Підготовка текстів і примітки Надії Миронець) (Слово і Час, 2010)
Продовження. Див.: СіЧ. – 2007. – №№ 9, 10; 2008. – №№ 1, 3, 6–8; 2009. – №№ 2, 4, 6, 12; 2010. – № 1, 2.