Уроки минулого: сутність ретроспекції - Зимомря, І. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Гром’як Роман. Культура. Політика. Інтелігенція:
Публіцистика літературознавця. – Тернопіль: Джура, 2009. – 400 с.