Українська поезія кінця ХІХ – початку ХХ ст. у структурно-семантичній інтерпретації - Задорожна, Л. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Камінчук Ольга. Художній дискурс української поезії кінця XIX – початку
XX ст. – К.: Педагогічна преса, 2009. – 352 с.