Наші презентації (Слово і Час, 2010)
Зарубіжна література. Матеріали до вивчення літератур Сходу. Тексти, літературно-наукові статті: Хрестоматія; Віталій Шевченко. Надщерблене життя. – Запорізький родовід. – Вип. 3; Мовчан Р.В. Український модернізм 1920-х: портрет в історичному інтер'єрі: Монографія; Київська Русь. Гламур. – 2009. – №5-6(ХХХVI-XXXVII); Київська Русь. Polska – 2009. – Кн. 7-8 (ХХХVIII-XXXIX); Вертоград: Українське поетичне тисячоліття: Антологія; Мельниченко В.Ю. Шевченківська Москва: Авторська енциклопедія-хроноскоп.