Дніпропетровський СНІД (Синдром наукового імунодефіциту) - Брехуненко, В. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2002)
Рецензія на книгу: Дніпропетровськ: Віхи історії / Під ред. А.Г.Болебруха. – Дніпропетровськ: Грані, 2001. – 256 с.