Методические основы решения проблемы расчета местных деформаций дна - Щодро, А.Е. (Гідроенергетика України, 2015)
Показана целесообразность рационального комбинирования глобального и локального подходов при расчетах местных размывов у берегов рек и речных гидротехнических сооружений. Показано доцільність раціонального комбінування глобального і локального підходів при розрахунках місцевих розмивів біля берегів річок і річкових гідротехнічних споруд.