7-ма Міжнародна конференція гідроенергетиків - Карамушка, О.М. (Гідроенергетика України, 2015)
2 вересня 2015 р. в рамках роботи традиційного енергетичного форуму "Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє" за сприяння Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Всеукраїнською громадською організацією "Асоціація "Укргідроенерго" було організовано та проведено чергову вже VII Міжнародну конференцію гідроенергетиків. На цей раз Президією Асоціації було обрано та затверджено наступну тему конференції "Сталий розвиток гідроенергетики, як основа мобільності та маневреності ОЕС України".