Комплексне дослідження поточного стану гідротехнічних споруд ГЕС і ГАЕС. Мета досліджень та попередні результати - Бісовецький, Ю.А. (Гідроенергетика України, 2015)
Проводиться стислий огляд комплексних досліджень поточного стану гідротехнічних споруд об'єктів Укргіроенерго. Сформульовано мету досліджень та наведено деякі результати.